CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 27 February 2011

AHMAD ZAID THE SUPERB a.k.a PENGUIN

wolf wolf ! hehe 1st sekali nak cakap ILEFFCHU sayang . love banyak-2 . hikhik . today 27/02/2011 , I'm yours Ahmad Zaid :) no matter what I promise I love you till my last breath . k fullstop .

tadi wc dgn dia . alahh tak best :( wc you gelap la bie . haihh . eh eh , bie manja dhoo . alamakhaii suka gilaaaaaa . hehe . for you girls , dont you ever try to take him from me haa . or i'll kick your ass . cehh . bajet garang . HAHAHA . bie kau jgn gedik-2 ha . dgn kita takpa . org lain JANGAN ! kau dengar bie ? :D dah taktahu nak cakap apa . saya sayang awak sangat-2 . awak pun kankan ? xoxo :*






my superhero is here . take a look :)
















-THE END-




-wrote by Finie-

Saturday, 26 February 2011

S

k tadi aku bukak profile dia . mak haii banyak gila dia wall dgn Y tu . lepastu lepastu aku ternampak Y tu kasi blog dia dekat S ni . aku pon cepat-2 bukak . k rileks jea aku baca post dia yg 1st tu . k scroll sikit lg nampak macam fb S ni . aku pon try la baca kan . alamak haii mood terus down bhai . rasa mcm nak nangis . k pergi lantak tu semua . maleh nak cerita panjang-2 . chill Finie . err kbai </3



-wrote by Finie-

Friday, 25 February 2011

i do love my superman


i just love him . swear ! k enough . and and and bye :)

Sunday, 20 February 2011

ajqb&^%%52JDJGuhd37867*^

NAK CAKAP APA WEI ? ERR SERONOK SGT HARINI  LELAKI TAKDA KERJA LAIN KAN ? TU JEA KOT SERABUT DAH AKU THANKYOU BOY  K DAH :')

-wrote by Finie-

kenapa lah ?

okay aku tak paham betol lah sejak aku ''in relationship'' ni kan , lepas sorang-2 nak berambus dari aku . rileks la wei . lek lek . nak couple pun salah . hmm . aku sedih gila kot . jgn nak lari dari aku laa . sebelum ni layan aku baik jea . tapi sekarang macam apa tah lg . sebab tu la org cakap , single is more better than couple . tapi nak buat mcm mana . lepas ni sapa pulak nak blah ? cecakap dekat aku . aku nak halau . grr . masing-2 ada otak , boleh pikir sendiri lah kot . kan ? open minded la sikit . takkan nak kawan dgn makwe org pun salah ? tak kena saman pun . sekarang ni lelaki pun ada berkawan dgn bini org . haaa . setakat makwe ni pun nak kelam kabut dah ? tak payah la eh . aku syg korang . jagadiri k . hmm kbye :(

                                                                                                                                         -wrote by Finie-

Saturday, 19 February 2011

blahblahblah

kusut betol lah  td . mak aku bising-2 mcm apa jea . apa salah aku ? cecakap cecakap . aku ada perasaan jugak kot . tension la mcm ni . hal kecik jea pn nak marah-2 bagai . rileks la mak . grr

k aku rasa mcm nak angkat kaki untuk kali yg ke 2 jea dari rumah ni . serupa neraka dah aku tengok . tapi duit takda :( shit ! tunggu duit banyak sikit , tengok lah nanti tengok . bukit jalil jugak aku sampai nanti . jgn nak suruh aku balik rumah lg . penat kot mcm ni hari-2 . k chow .

Friday, 18 February 2011

what the fakh ?!

marilah , nak story sikit pasal kelakuan ganjil budak fb ni .

  1. suruh like status dia (bajet popular)
  2.  eja perkataan ala-2 mat rewmpitzz(go highway k . hempuk helmet atas kepala baru dtg akal)
  3. cakap 'thanks add' padahal dia yg add (nak bodoh-2 pg tadika sana)
  4. sombong , belagak . dah add tak reti-2 nak tegur ? (tak lama kena delete la ni)
  5. pantang nampak org 'in relationship' sikit . terus nak add bf/gf org tu (jgn nak menggedik sgt la kan)
  6. letak status nak hot (nak hot tunggu hang mampuih nanti k)
  7. pakai gambar cartoon , artist , benda (tahu la cacat . jgn sampai mcm tu)
  8. sakai , kolot (pantang nampak org pakai pelik sikit , mulalah mengutuk . mcm babi aku cakap)
  9. org tak kenal nasihat aku bagai (jgn nak bajet baik sgt boleh kot . aku dah besar la jin)
  10. tagged gambar dia (bajet muka mcm justin bieber/beyonce jea . nah fuck aku bg)
  11. IM aku cakap sombong bagai (bapak hang lah wei . tak fikir maybe aku busy or what)
  12. letak nama pelik-2 (mcm bangang jea aku tengok . takda selera aku nak app lah)
  13. suruh comment/like pic dia then cakap 'i'll hit you back' (dia ingat ni myspace apa)
  14. letak status kesian (mintak simpati kepala hang lah)

aku rasa itu jea kot . kann ? tak payah la nak bajet-2 ni . tak ke mana pun . haa lg 1 , jgn nak menyetan pukipak lahancau dgn aku . k dah .




-wrote by Finie-

Wednesday, 16 February 2011

iloveyou baby

Izzan Hizri iloveyou babyy . swear :) sini lah wei , aku nak cerita sikit . ehem ..

first-2 aku yg add dia dulu . then dia app . tapi time tu dia dah ada gf . aku malas nak kacau . lama jugak la dia ada dalam friend list aku tapi tak pernah tegur . then smlm aku try IM dia . sbb dah bosan sgt . tak tau nak chat dgn sapa kan . time tu pagi lg kot . awal gila dhoo aku bangun . tak pernah bangun awal-2 ni . aku scroll punya scroll then ternampak Mohd Izzan Hizri . terus aku IM dia mcm ni >>

aku : hye :)
dia : oh hye
(lepastu lupa dah)

lama gila kami chat . bangga ni bangga dapat chat dgn budak hensem . auu auuu <3 HAHA . lepastu dia mintak num aku . takkan tak bg pulak kan . mcm org mengantuk disorongkan bantal wei aku cakap . dah la tengah menyingle ni kan HAHAH :D

then tadi dia suruh aku accept relationship req tu . nak suprise konon . wekk ! HAHA . thanks sayang . eh eh , bie jgn curang-2 haa . tumbok sedas kangg . dah la sepet , nnti bertambah sepet lah . kan bie ? HAHAHA . iloveyou sampai nafas tersekat . ingat tu ingat tu .pasal lagu yg bie bg tu , thanks ! perfect two , sempurna dgn take my heart kan bie ? best lah best <3

bie tengok ni , mmuuahhh dahi mmuahh pipi kanan mmmuahh pipi kiri mmuahh hidung mmuahhh dagu . nak lagi ? cukop-2 . i just love you . org lain boleh berambus main jauh-2 . counter closed . HAHA . sini-2 aku nak tayang sikit gambar baby comel sorang ni . see haa see haa :)









 




-baby i love you so much-



-wrote by Finie-

garfield sayang :'(

hmm elok la tu aihh :):)
baguss
takpyah layan
:):)
okay laa
lpasni nnti nnti ke bgai ke
takpyah carik org , takpyah layan org dah keyh :')
bye
ily
ohh hmm
takpe la
biar org je pergi :')
nice to know you :')
kenapa doo dia cakap mcm tu kat aku ? sebab status aku ? sebab dp aku ? tak faham betol aku . lepastu dia terus off chat . then aku bukak profile dia , ingatkan dia dah offline . tapi dia ada reply comment status dia tu . laahai lg lah sedih . dia dah taknak layan aku la tu :') it's okay . aku bukan sapa-2 nak suruh dia layan aku baik-2 kan . hmm dia ada awek aku takda pn nak cakap mcm tu kat dia . aku okay jea . tapi bila turn aku , kenapa dia cakap mcm tu ? hmm sedih pulak :( aku syg dia sgt . hmmmm ntah la . kbai :'(((

-wrote by Finie-

Tuesday, 15 February 2011

awak :')

ehem . nk buat kecoh sini jap . nk dengar 1 cerita tak wei ? okay aku ada suka sorg budak ni . dah lama kot . chat punya chat , last-2 kan dia cakap dia dah ada awek . pastu cakap pulak sayang aku . taktau lah dia syg betol-2 or tak . tak kisah lah kan . aku pn sayang dia jugak . ecehh :P HAHA . sedih bodohhhhhhhhhhh . faham ? S E D I H . ly capital A ;( k dah </3


-wrote by Finie-

Saturday, 12 February 2011

sorry baby

owdy , i'm sorry i can't be perfect . okay bye takecare <3

TAK MALU


err budak perempuan ni tiba-2 jea IM aku then terus bg num . what the heaven ?! taktau malu bg num lepastu suruh contact lg . lahancau la wei . ingat aku laki la tuu . gedik ! tau la bf aku hensem . ceewah . HAHAHA . dah la rewmpitz . ewww . please la wei . geli mak tauu . FVCK <3


-wrote by Finie-

Friday, 4 February 2011

04/02/2010



M I N E <3

Baby , iloveyou so damn much ! apasal kau handsome sgt bie ? comel pulak tu . sukanya saya :P haha . weh weh , nak dia ? mmg tak dapat lah aku cakap . mimpi boleh . bie , last ni last . ijustloveyou . mumuahh :*

-wrote by Finie-