CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 27 March 2011

Badak Salai

hell-o sexy whore ! ini org perangai mcm cibai aku cakap. depan baik belakang mcm harem sapa suruh bhai? kalau chat dgn aku tu, bukan main lg. tapi belakang kutuk habis. HAHAHA. jealous? ah, ah aku tahu. kesian laa :'( HAHAHA. cakap nak PIJAK aku? BAK DATANG LA WEI! puihhh sikit. tahu la tong dram, agak la kan nak pijak aku. dah menyampah dgn aku? okay la tu ;) jealous aku buat relationship dgn ''justin pocoyo'' kau tu? hak'elahhhhhhh podaa! kesah apa aku. sedar diri sikit boleh tak syg? tak malu call dia then cakap blahblahblah. tahu la malu sikit wei. kau tu perempuan. kita bako kita bako sha cakap. HAHAHAHHAHAHHA ;D

habis sexy la ni? :)




okayiFAKHthese:


Thursday, 24 March 2011

SADNESS

what what the fuck?! jgn nak menggedik sgt dgn bf/gf org boleh kot wei. dah tahu org tu dah ada bf/gf , lagi nak berlove love bagai. pukimek lah aku bagi. kalau takda angin pokok takkan bergoyang la kan. okay la tadi aku ada buka fb dia then buka profile 'IYIYIYIYIYIYIYIIYIYIYIYIIYIYIYIYIYIYIYIIYI' tu. OMGUESS! aku rasa mata aku dah cukup clear kot. ada la ternampak satu gambar ni. nak aku upload? haa nanti kecoh satu dunia pula. then status pula sama. alololololololo sweetnya lah. hehehe. lain kali tukar la dp pulak. baru la betol-2 sweet. tahu la kawan. takyah la nak '<3' bagai. aku tumbok muka pecah satgi kot. mentang-2 la budak HOT. haiktuihhhhhh muka sikit. pehhh sakit hati kot tengok diorang. mentang-2 lah jauh. dekat boleh la kan. okay pergi lantak la kan. kesah pula aku aih. sabar lah finie. nak buat macam mana. hmm :')



HELL-O ! I'M JEALOUS


-wrote by Finie-

Saturday, 19 March 2011

When sad make my life so suck jyeah

YA ALLAH SEDIHNYA LAH. WHAT THE HELL MENANGIS PAGI-2 BUTA. AH, I LOVE YOU SO FUCKIN DAMN MUCH BABY. OKAY BYE </3



Friday, 18 March 2011

You're my drug and I'm addicted, Shahnaz :)



Popeye ye ye ye ye ye ye ye! Ah, ah Iloveyou. HAHAHA. K I'm taken by this ''pendek'' boy. Dah hampa dok diam-2. Jgn nak gatai noh :D Anasz, Finie syg Anasz okay. Faham tak ni? Kejap-2 aku nak susun ayat nak cerita pi kat hampa.

Ehem.. Pada suatu hari, aku pn taktahu lah kan sapa yg add sapa. K pergi mampus. Then aku selalu la juga wall mamat ni. Tapi dia SOMBONG nak matiiiiii :/ Menyampah aku. Then lama-2 okay pula. Haritu dia ada IM aku. Chat punya chat, last-2 mcm biasa lah kan lelaki. ''Mintak num? Tak boleh takpa'' K aku pn tengah free time tu. Apa lg. HAHA :D Wat lek wat lek.

Pastu dah lama sikit, barulah ehem-2. Sapa tak paham bodoh. HAHAHA :D Aku syg pendek ni gila anjing la wei. Serious cakap. Tarak tipu punya. Syg aku dekat dia baru 99%. Sikit lagi sikit lagi :P K aku paling suka dgn dia ni kan, bila aku call dia time tidur or baru bangun tidur. Halamak suara stim babi. HAHAHAHA. Mana tahan wei. Comel semacam jea bila cakap ''biy''. Cair mak :D

Anasz's character is:

  • Manja
  • Sweet
  • Caring
  • Romantic
  • Crazy
  • Lovely
  • Gedik
Aku pun taktahu betol ke tak apa aku tulis kat atas ni. HAHAHAHA :D konon. Tak kisah la apa pun, Finie syg Anasz sangat-2 okay. Biy kitakan, syg awak. Biy kitakan, suka awak. Biy kitakan, cinta awak. Biy kitakan, rindu awak. Biy kitakan, nak awak. Boleh kan? Nak dia? Datang tumbok muka aku kasi pecah dulu. Dah, enough <3

He's here :)








I just love you
I love you
I adore you
I want you
I need you
I can't stop thinking about you
I am crazy about you
I am drawn to you
I madly desire you
I want nothing more than to be with you

P/S : I LOVE MY BOYFRIEND. SO FUCK OFF BITCHES!

Tuesday, 15 March 2011

Wow! I'm getting old :D

Happy Birthday Myspace Comments


Okay Happy Birthday to me :) Tadi kat fb ramai gila yg wish. Thanks all. Iloveyou guys <3 Macam-2 ayat keluar. HAHA. Yg text pun ramai. Org first text aku tadi, Ahmad Zaid, Tyka, Anasz, Danny, Paan && blahblahblah. Org yg first wish kat fb, SiDomo Mushikioko, Akbar Azman, Didi Whoaa, Danny Fello, Ayna Aylyna, Edi Halmy, Aisyah Affens, Fateen Weasley && Yuriya Shuhada. Seronok wei.

K yg paling seronok sekali, sorg budak ni call then nyanyi ramai-2 dgn kawan-2 dia. Aaaaaaa bestnya lah. Thankyou very very much lah baby. Terharu gila. Rasa mcm nak menangis. HAHA. Iloveyou so much pendek :) Swear. Thanks juga dekat kawan-2 monyet dia tu. HAHA. I appreciate it <3

Esok taktahu lah parent nak buat suprise apa kan. Hehehe. Tak sabar gila wei. K aku nak hadiah satu kontena boleh? HAHA :D Haa cakap pasal hadiah, adik kesayangan aku, Syaza Faziana nak postkan aku hadiah dari Pahang wei. Gila ah sukaaaaaaaaa :P

-wrote by Finie-

Monday, 14 March 2011

Tak Ada Kerja :D

Wawa : Hello. Boleh tlg I tak? I kena ragut.
Aku : Ni kat mana ni? I kat Perlis.
Wawa : I dekat Selayang. Boleh tlg I tak?
Aku : Selayang area mana?
Wawa : You ada hubungan lg dgn MZF? (tetiba)
Aku : Ni sapa?
Wawa : Ni gf MZF
Aku : Ni sapa? Wawa? Aira?
Wawa : Aira. You ada apa-2 dgn MZF?
Aku : Takdalah lah. I dah ada bf. Dia pn dh ada gf kan.
Wawa : Ni Wawa la.
Aku : HAHAHAHA. (5,6 minit borak)


WTF? HAHAHA. Banyak akal dia kenakan org eh? Good job btw ;)

^
^
^
BEWARE OF HER! :D

Hello Sexy Bitch ;)



- Kalau dah takda virgin . Org pandang rendah je dgn kita . And pandang jijik . Kau suka eh mcm tu ? Eeuuu yucks -.- Syg sgt dkt bf pun , jgn smpai nk bg virgin la derrr . Tu maruah paling berharga dlm diri pmpn kay . Okay dah tak kenal kau -.-'

K status Ayna kat atas ni mmg cool gila ;D act aku tujukan kat sekor budak ni. sapa yg terasa tu sorry
 la okay. wei budak, kalau kau tak terasa lg kan, aku taktahu lah nak cakap mcm mana lg. jgn nak bajet diri tu dah besar eh. baru setahun jagung dah pandai segala. kesian makbapak kau sama. and laki yg kau jual badan kat dia tu tak semestinya akan jd husband kau nanti. kchow ;)

(copied from Ayna Aylyna. Thanks baby)

-wrote by Finie-

Wednesday, 9 March 2011

thankyou :')

hmm sorry bie td aku bukak kau punya fb . then aku terbaca IM kau dgn kawan lelaki kau tu . nak aku cerita isi kandungan dia ? tak payah la eh . hancur lebur hati aku sayang :') kenapa cakap macam tu dekat dia ? nak awek banyak bagitau sini la . org boleh bagi sepuluh . org boleh pergi la sayang :') kalau tak suka cakap la . tak payah nak buat perangai bagai . org tahuu , org tak perfect pun . org sedar diri la :') biar jelah org undur diri boleh ? please ? org mmg selalu kena macam ni . tp org tak serik lagi sebab org sayang bie :') tak berbaloi la pulak sayang tu . kalaulah kat dunia ni takda lelaki kan lagi bagus :') finie , kesian kau kan ? sabar-2 :') hmmm . pinjam bahu kejap nak menangis :') k iloveyou so much </3










-wrote by Finie-