CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 18 March 2011

You're my drug and I'm addicted, Shahnaz :)



Popeye ye ye ye ye ye ye ye! Ah, ah Iloveyou. HAHAHA. K I'm taken by this ''pendek'' boy. Dah hampa dok diam-2. Jgn nak gatai noh :D Anasz, Finie syg Anasz okay. Faham tak ni? Kejap-2 aku nak susun ayat nak cerita pi kat hampa.

Ehem.. Pada suatu hari, aku pn taktahu lah kan sapa yg add sapa. K pergi mampus. Then aku selalu la juga wall mamat ni. Tapi dia SOMBONG nak matiiiiii :/ Menyampah aku. Then lama-2 okay pula. Haritu dia ada IM aku. Chat punya chat, last-2 mcm biasa lah kan lelaki. ''Mintak num? Tak boleh takpa'' K aku pn tengah free time tu. Apa lg. HAHA :D Wat lek wat lek.

Pastu dah lama sikit, barulah ehem-2. Sapa tak paham bodoh. HAHAHA :D Aku syg pendek ni gila anjing la wei. Serious cakap. Tarak tipu punya. Syg aku dekat dia baru 99%. Sikit lagi sikit lagi :P K aku paling suka dgn dia ni kan, bila aku call dia time tidur or baru bangun tidur. Halamak suara stim babi. HAHAHAHA. Mana tahan wei. Comel semacam jea bila cakap ''biy''. Cair mak :D

Anasz's character is:

  • Manja
  • Sweet
  • Caring
  • Romantic
  • Crazy
  • Lovely
  • Gedik
Aku pun taktahu betol ke tak apa aku tulis kat atas ni. HAHAHAHA :D konon. Tak kisah la apa pun, Finie syg Anasz sangat-2 okay. Biy kitakan, syg awak. Biy kitakan, suka awak. Biy kitakan, cinta awak. Biy kitakan, rindu awak. Biy kitakan, nak awak. Boleh kan? Nak dia? Datang tumbok muka aku kasi pecah dulu. Dah, enough <3

He's here :)








I just love you
I love you
I adore you
I want you
I need you
I can't stop thinking about you
I am crazy about you
I am drawn to you
I madly desire you
I want nothing more than to be with you

P/S : I LOVE MY BOYFRIEND. SO FUCK OFF BITCHES!

0 comments:

Post a Comment