CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 20 July 2011

The Hotstuff #lancau

k aku tak paham dgn seorang perempuan ''bajet panas'' ni. maybe dia fikir dia cantik, suara sedap sampai nak letak youtube then org cakap org adore dia? oh nonono. i don't think so. haha. btw dia ada ''cerita'' pasal aku dekat blog berhantu dia tu. nak juga lah :p

dia ni mmg batak jantan apa? pasal jantan pun nak bergaduh bagai. kesiannya :'( umur dah 18+ tp perangai serupa budak hingus meleleh pukimak apa sial? setakat muka mcm tapak kaki aku takyah la nak bajet-2 pelancau lah en? stay dekat utara yg sampai nak pelat KL kenapa lah bie? hahaha teringin lah tu. ttui! hang KL pun tak pernah dah nak kelam kabut. err wth of this?

aku malas nak membebel sini. better baca sendiri blog dia yg ''meletups'' tu. artist lah katakan. ish nak termuntah ;( haha cakap aku gambar edit? oh baby baby babyy, tahu la aku cantik. haha jealous much  :P macam gambar kau tak edit pulak en kimak? setakat mulut ala-2 Ning Baizura aku tak pandang pun :() tengok ni gambar ni. EDIT MUCH. lain kali tengok diri sendiri dulu baru boleh cakap pasal org k moron?



aku tak kecoh pasal kau kat blog pun yg kau nak gelabah anjing ni kenapa? nak main gila dgn aku? k sekarang turn aku pulak. deal? ;)

nak stop dulu boleh? penat menaip. sorry terkutuk awak dekat sini la artist. tak sengaja :( btw ni haa :

http://syeerathegades.blogspot.com/ #blog usang dia
http://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/syeeraismail #fb sakai dia
http://www.youtube.com/watch?v=W3v4T7hoXp8 # suara emas dia (search nurulsyaheera)

#dia nak show off sgt. sekarang aku bg dia famous kejap. have fun peeps :)


-wrote by Finie-

5 comments:

ieyfa syifa said...

yeahh, ajar sikit orang macam ni .

nurulsyaheera :) said...

cakap aku batak jantan gaduh pasal jantan dgn hg? err bukan hg ka panggil aku sundal dulu tetiba. sapa cari gadoh dgn sapa ni? err pandainya putarbelit cerita kan? okay lah, aku bajet ckp KL? err tu ayat hg semua cakap utara ka? bukan KL jugak ka? hello, awak pun org utara k. taknak admit pulak benda tu kan. sokay la paham budak-II mcm mana . aku maafkan hg k adik. haha pui :)

comot wawa said...

anda ni memang TERSANGAT lahh jeles dengan syeera an ? kesian andA =D simpati simpati ^^

comot wawa said...

lagisatu kan , takyah lahh nak kiss segala bagai :) semak doh =D cantek belog kau * lapan aku ingat * haha =DD peaceee :*

NurulJannah Sajidah said...

haha , kau dah salah gunakan blog . blog bukan tempat maki . btw , ayat kau sungguh menarik . entah - entah kau yang nak femes , that's why kau buad cam ini . pada aku , dengan widget2 segala bagai dekat blog kau ini , blog kau lagi usang laa wei .

haha , sorry to say macam ini . muahh :P

Post a Comment