CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 20 July 2011

The Hotstuff #lancau

k aku tak paham dgn seorang perempuan ''bajet panas'' ni. maybe dia fikir dia cantik, suara sedap sampai nak letak youtube then org cakap org adore dia? oh nonono. i don't think so. haha. btw dia ada ''cerita'' pasal aku dekat blog berhantu dia tu. nak juga lah :p

dia ni mmg batak jantan apa? pasal jantan pun nak bergaduh bagai. kesiannya :'( umur dah 18+ tp perangai serupa budak hingus meleleh pukimak apa sial? setakat muka mcm tapak kaki aku takyah la nak bajet-2 pelancau lah en? stay dekat utara yg sampai nak pelat KL kenapa lah bie? hahaha teringin lah tu. ttui! hang KL pun tak pernah dah nak kelam kabut. err wth of this?

aku malas nak membebel sini. better baca sendiri blog dia yg ''meletups'' tu. artist lah katakan. ish nak termuntah ;( haha cakap aku gambar edit? oh baby baby babyy, tahu la aku cantik. haha jealous much  :P macam gambar kau tak edit pulak en kimak? setakat mulut ala-2 Ning Baizura aku tak pandang pun :() tengok ni gambar ni. EDIT MUCH. lain kali tengok diri sendiri dulu baru boleh cakap pasal org k moron?



aku tak kecoh pasal kau kat blog pun yg kau nak gelabah anjing ni kenapa? nak main gila dgn aku? k sekarang turn aku pulak. deal? ;)

nak stop dulu boleh? penat menaip. sorry terkutuk awak dekat sini la artist. tak sengaja :( btw ni haa :

http://syeerathegades.blogspot.com/ #blog usang dia
http://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/syeeraismail #fb sakai dia
http://www.youtube.com/watch?v=W3v4T7hoXp8 # suara emas dia (search nurulsyaheera)

#dia nak show off sgt. sekarang aku bg dia famous kejap. have fun peeps :)


-wrote by Finie-

Friday, 15 April 2011

saya rindu awak lah

I can't sleep tight again. dah dua hari wei aku rindu dia. menangis bagai. mana tahan bhaii. aku rindu suara dia, aku rindu manja dia, aku rindu gelak dia, aku rindu 'biy, iloveyou' dia, aku rindu senyum dia, aku rindu muka dia, aku rindu gedik dia, aku rindu nak msg dgn dia, aku rindu nak tengok dia jelir lidah, aku rindu marah dia. aku rindu lawak dia. hmm idk nak cakap apa dah. aku rindu semua pasal dia. sumpah aku rindu kau pendek :'(





-wrote by Finie-

Sunday, 27 March 2011

Badak Salai

hell-o sexy whore ! ini org perangai mcm cibai aku cakap. depan baik belakang mcm harem sapa suruh bhai? kalau chat dgn aku tu, bukan main lg. tapi belakang kutuk habis. HAHAHA. jealous? ah, ah aku tahu. kesian laa :'( HAHAHA. cakap nak PIJAK aku? BAK DATANG LA WEI! puihhh sikit. tahu la tong dram, agak la kan nak pijak aku. dah menyampah dgn aku? okay la tu ;) jealous aku buat relationship dgn ''justin pocoyo'' kau tu? hak'elahhhhhhh podaa! kesah apa aku. sedar diri sikit boleh tak syg? tak malu call dia then cakap blahblahblah. tahu la malu sikit wei. kau tu perempuan. kita bako kita bako sha cakap. HAHAHAHHAHAHHA ;D

habis sexy la ni? :)




okayiFAKHthese:


Thursday, 24 March 2011

SADNESS

what what the fuck?! jgn nak menggedik sgt dgn bf/gf org boleh kot wei. dah tahu org tu dah ada bf/gf , lagi nak berlove love bagai. pukimek lah aku bagi. kalau takda angin pokok takkan bergoyang la kan. okay la tadi aku ada buka fb dia then buka profile 'IYIYIYIYIYIYIYIIYIYIYIYIIYIYIYIYIYIYIYIIYI' tu. OMGUESS! aku rasa mata aku dah cukup clear kot. ada la ternampak satu gambar ni. nak aku upload? haa nanti kecoh satu dunia pula. then status pula sama. alololololololo sweetnya lah. hehehe. lain kali tukar la dp pulak. baru la betol-2 sweet. tahu la kawan. takyah la nak '<3' bagai. aku tumbok muka pecah satgi kot. mentang-2 la budak HOT. haiktuihhhhhh muka sikit. pehhh sakit hati kot tengok diorang. mentang-2 lah jauh. dekat boleh la kan. okay pergi lantak la kan. kesah pula aku aih. sabar lah finie. nak buat macam mana. hmm :')



HELL-O ! I'M JEALOUS


-wrote by Finie-

Saturday, 19 March 2011

When sad make my life so suck jyeah

YA ALLAH SEDIHNYA LAH. WHAT THE HELL MENANGIS PAGI-2 BUTA. AH, I LOVE YOU SO FUCKIN DAMN MUCH BABY. OKAY BYE </3



Friday, 18 March 2011

You're my drug and I'm addicted, Shahnaz :)



Popeye ye ye ye ye ye ye ye! Ah, ah Iloveyou. HAHAHA. K I'm taken by this ''pendek'' boy. Dah hampa dok diam-2. Jgn nak gatai noh :D Anasz, Finie syg Anasz okay. Faham tak ni? Kejap-2 aku nak susun ayat nak cerita pi kat hampa.

Ehem.. Pada suatu hari, aku pn taktahu lah kan sapa yg add sapa. K pergi mampus. Then aku selalu la juga wall mamat ni. Tapi dia SOMBONG nak matiiiiii :/ Menyampah aku. Then lama-2 okay pula. Haritu dia ada IM aku. Chat punya chat, last-2 mcm biasa lah kan lelaki. ''Mintak num? Tak boleh takpa'' K aku pn tengah free time tu. Apa lg. HAHA :D Wat lek wat lek.

Pastu dah lama sikit, barulah ehem-2. Sapa tak paham bodoh. HAHAHA :D Aku syg pendek ni gila anjing la wei. Serious cakap. Tarak tipu punya. Syg aku dekat dia baru 99%. Sikit lagi sikit lagi :P K aku paling suka dgn dia ni kan, bila aku call dia time tidur or baru bangun tidur. Halamak suara stim babi. HAHAHAHA. Mana tahan wei. Comel semacam jea bila cakap ''biy''. Cair mak :D

Anasz's character is:

  • Manja
  • Sweet
  • Caring
  • Romantic
  • Crazy
  • Lovely
  • Gedik
Aku pun taktahu betol ke tak apa aku tulis kat atas ni. HAHAHAHA :D konon. Tak kisah la apa pun, Finie syg Anasz sangat-2 okay. Biy kitakan, syg awak. Biy kitakan, suka awak. Biy kitakan, cinta awak. Biy kitakan, rindu awak. Biy kitakan, nak awak. Boleh kan? Nak dia? Datang tumbok muka aku kasi pecah dulu. Dah, enough <3

He's here :)








I just love you
I love you
I adore you
I want you
I need you
I can't stop thinking about you
I am crazy about you
I am drawn to you
I madly desire you
I want nothing more than to be with you

P/S : I LOVE MY BOYFRIEND. SO FUCK OFF BITCHES!

Tuesday, 15 March 2011

Wow! I'm getting old :D

Happy Birthday Myspace Comments


Okay Happy Birthday to me :) Tadi kat fb ramai gila yg wish. Thanks all. Iloveyou guys <3 Macam-2 ayat keluar. HAHA. Yg text pun ramai. Org first text aku tadi, Ahmad Zaid, Tyka, Anasz, Danny, Paan && blahblahblah. Org yg first wish kat fb, SiDomo Mushikioko, Akbar Azman, Didi Whoaa, Danny Fello, Ayna Aylyna, Edi Halmy, Aisyah Affens, Fateen Weasley && Yuriya Shuhada. Seronok wei.

K yg paling seronok sekali, sorg budak ni call then nyanyi ramai-2 dgn kawan-2 dia. Aaaaaaa bestnya lah. Thankyou very very much lah baby. Terharu gila. Rasa mcm nak menangis. HAHA. Iloveyou so much pendek :) Swear. Thanks juga dekat kawan-2 monyet dia tu. HAHA. I appreciate it <3

Esok taktahu lah parent nak buat suprise apa kan. Hehehe. Tak sabar gila wei. K aku nak hadiah satu kontena boleh? HAHA :D Haa cakap pasal hadiah, adik kesayangan aku, Syaza Faziana nak postkan aku hadiah dari Pahang wei. Gila ah sukaaaaaaaaa :P

-wrote by Finie-

Monday, 14 March 2011

Tak Ada Kerja :D

Wawa : Hello. Boleh tlg I tak? I kena ragut.
Aku : Ni kat mana ni? I kat Perlis.
Wawa : I dekat Selayang. Boleh tlg I tak?
Aku : Selayang area mana?
Wawa : You ada hubungan lg dgn MZF? (tetiba)
Aku : Ni sapa?
Wawa : Ni gf MZF
Aku : Ni sapa? Wawa? Aira?
Wawa : Aira. You ada apa-2 dgn MZF?
Aku : Takdalah lah. I dah ada bf. Dia pn dh ada gf kan.
Wawa : Ni Wawa la.
Aku : HAHAHAHA. (5,6 minit borak)


WTF? HAHAHA. Banyak akal dia kenakan org eh? Good job btw ;)

^
^
^
BEWARE OF HER! :D

Hello Sexy Bitch ;)



- Kalau dah takda virgin . Org pandang rendah je dgn kita . And pandang jijik . Kau suka eh mcm tu ? Eeuuu yucks -.- Syg sgt dkt bf pun , jgn smpai nk bg virgin la derrr . Tu maruah paling berharga dlm diri pmpn kay . Okay dah tak kenal kau -.-'

K status Ayna kat atas ni mmg cool gila ;D act aku tujukan kat sekor budak ni. sapa yg terasa tu sorry
 la okay. wei budak, kalau kau tak terasa lg kan, aku taktahu lah nak cakap mcm mana lg. jgn nak bajet diri tu dah besar eh. baru setahun jagung dah pandai segala. kesian makbapak kau sama. and laki yg kau jual badan kat dia tu tak semestinya akan jd husband kau nanti. kchow ;)

(copied from Ayna Aylyna. Thanks baby)

-wrote by Finie-

Wednesday, 9 March 2011

thankyou :')

hmm sorry bie td aku bukak kau punya fb . then aku terbaca IM kau dgn kawan lelaki kau tu . nak aku cerita isi kandungan dia ? tak payah la eh . hancur lebur hati aku sayang :') kenapa cakap macam tu dekat dia ? nak awek banyak bagitau sini la . org boleh bagi sepuluh . org boleh pergi la sayang :') kalau tak suka cakap la . tak payah nak buat perangai bagai . org tahuu , org tak perfect pun . org sedar diri la :') biar jelah org undur diri boleh ? please ? org mmg selalu kena macam ni . tp org tak serik lagi sebab org sayang bie :') tak berbaloi la pulak sayang tu . kalaulah kat dunia ni takda lelaki kan lagi bagus :') finie , kesian kau kan ? sabar-2 :') hmmm . pinjam bahu kejap nak menangis :') k iloveyou so much </3










-wrote by Finie-

Sunday, 27 February 2011

AHMAD ZAID THE SUPERB a.k.a PENGUIN

wolf wolf ! hehe 1st sekali nak cakap ILEFFCHU sayang . love banyak-2 . hikhik . today 27/02/2011 , I'm yours Ahmad Zaid :) no matter what I promise I love you till my last breath . k fullstop .

tadi wc dgn dia . alahh tak best :( wc you gelap la bie . haihh . eh eh , bie manja dhoo . alamakhaii suka gilaaaaaa . hehe . for you girls , dont you ever try to take him from me haa . or i'll kick your ass . cehh . bajet garang . HAHAHA . bie kau jgn gedik-2 ha . dgn kita takpa . org lain JANGAN ! kau dengar bie ? :D dah taktahu nak cakap apa . saya sayang awak sangat-2 . awak pun kankan ? xoxo :*






my superhero is here . take a look :)
















-THE END-




-wrote by Finie-

Saturday, 26 February 2011

S

k tadi aku bukak profile dia . mak haii banyak gila dia wall dgn Y tu . lepastu lepastu aku ternampak Y tu kasi blog dia dekat S ni . aku pon cepat-2 bukak . k rileks jea aku baca post dia yg 1st tu . k scroll sikit lg nampak macam fb S ni . aku pon try la baca kan . alamak haii mood terus down bhai . rasa mcm nak nangis . k pergi lantak tu semua . maleh nak cerita panjang-2 . chill Finie . err kbai </3



-wrote by Finie-

Friday, 25 February 2011

i do love my superman


i just love him . swear ! k enough . and and and bye :)

Sunday, 20 February 2011

ajqb&^%%52JDJGuhd37867*^

NAK CAKAP APA WEI ? ERR SERONOK SGT HARINI  LELAKI TAKDA KERJA LAIN KAN ? TU JEA KOT SERABUT DAH AKU THANKYOU BOY  K DAH :')

-wrote by Finie-

kenapa lah ?

okay aku tak paham betol lah sejak aku ''in relationship'' ni kan , lepas sorang-2 nak berambus dari aku . rileks la wei . lek lek . nak couple pun salah . hmm . aku sedih gila kot . jgn nak lari dari aku laa . sebelum ni layan aku baik jea . tapi sekarang macam apa tah lg . sebab tu la org cakap , single is more better than couple . tapi nak buat mcm mana . lepas ni sapa pulak nak blah ? cecakap dekat aku . aku nak halau . grr . masing-2 ada otak , boleh pikir sendiri lah kot . kan ? open minded la sikit . takkan nak kawan dgn makwe org pun salah ? tak kena saman pun . sekarang ni lelaki pun ada berkawan dgn bini org . haaa . setakat makwe ni pun nak kelam kabut dah ? tak payah la eh . aku syg korang . jagadiri k . hmm kbye :(

                                                                                                                                         -wrote by Finie-

Saturday, 19 February 2011

blahblahblah

kusut betol lah  td . mak aku bising-2 mcm apa jea . apa salah aku ? cecakap cecakap . aku ada perasaan jugak kot . tension la mcm ni . hal kecik jea pn nak marah-2 bagai . rileks la mak . grr

k aku rasa mcm nak angkat kaki untuk kali yg ke 2 jea dari rumah ni . serupa neraka dah aku tengok . tapi duit takda :( shit ! tunggu duit banyak sikit , tengok lah nanti tengok . bukit jalil jugak aku sampai nanti . jgn nak suruh aku balik rumah lg . penat kot mcm ni hari-2 . k chow .

Friday, 18 February 2011

what the fakh ?!

marilah , nak story sikit pasal kelakuan ganjil budak fb ni .

  1. suruh like status dia (bajet popular)
  2.  eja perkataan ala-2 mat rewmpitzz(go highway k . hempuk helmet atas kepala baru dtg akal)
  3. cakap 'thanks add' padahal dia yg add (nak bodoh-2 pg tadika sana)
  4. sombong , belagak . dah add tak reti-2 nak tegur ? (tak lama kena delete la ni)
  5. pantang nampak org 'in relationship' sikit . terus nak add bf/gf org tu (jgn nak menggedik sgt la kan)
  6. letak status nak hot (nak hot tunggu hang mampuih nanti k)
  7. pakai gambar cartoon , artist , benda (tahu la cacat . jgn sampai mcm tu)
  8. sakai , kolot (pantang nampak org pakai pelik sikit , mulalah mengutuk . mcm babi aku cakap)
  9. org tak kenal nasihat aku bagai (jgn nak bajet baik sgt boleh kot . aku dah besar la jin)
  10. tagged gambar dia (bajet muka mcm justin bieber/beyonce jea . nah fuck aku bg)
  11. IM aku cakap sombong bagai (bapak hang lah wei . tak fikir maybe aku busy or what)
  12. letak nama pelik-2 (mcm bangang jea aku tengok . takda selera aku nak app lah)
  13. suruh comment/like pic dia then cakap 'i'll hit you back' (dia ingat ni myspace apa)
  14. letak status kesian (mintak simpati kepala hang lah)

aku rasa itu jea kot . kann ? tak payah la nak bajet-2 ni . tak ke mana pun . haa lg 1 , jgn nak menyetan pukipak lahancau dgn aku . k dah .




-wrote by Finie-

Wednesday, 16 February 2011

iloveyou baby

Izzan Hizri iloveyou babyy . swear :) sini lah wei , aku nak cerita sikit . ehem ..

first-2 aku yg add dia dulu . then dia app . tapi time tu dia dah ada gf . aku malas nak kacau . lama jugak la dia ada dalam friend list aku tapi tak pernah tegur . then smlm aku try IM dia . sbb dah bosan sgt . tak tau nak chat dgn sapa kan . time tu pagi lg kot . awal gila dhoo aku bangun . tak pernah bangun awal-2 ni . aku scroll punya scroll then ternampak Mohd Izzan Hizri . terus aku IM dia mcm ni >>

aku : hye :)
dia : oh hye
(lepastu lupa dah)

lama gila kami chat . bangga ni bangga dapat chat dgn budak hensem . auu auuu <3 HAHA . lepastu dia mintak num aku . takkan tak bg pulak kan . mcm org mengantuk disorongkan bantal wei aku cakap . dah la tengah menyingle ni kan HAHAH :D

then tadi dia suruh aku accept relationship req tu . nak suprise konon . wekk ! HAHA . thanks sayang . eh eh , bie jgn curang-2 haa . tumbok sedas kangg . dah la sepet , nnti bertambah sepet lah . kan bie ? HAHAHA . iloveyou sampai nafas tersekat . ingat tu ingat tu .pasal lagu yg bie bg tu , thanks ! perfect two , sempurna dgn take my heart kan bie ? best lah best <3

bie tengok ni , mmuuahhh dahi mmuahh pipi kanan mmmuahh pipi kiri mmuahh hidung mmuahhh dagu . nak lagi ? cukop-2 . i just love you . org lain boleh berambus main jauh-2 . counter closed . HAHA . sini-2 aku nak tayang sikit gambar baby comel sorang ni . see haa see haa :)









 




-baby i love you so much-



-wrote by Finie-

garfield sayang :'(

hmm elok la tu aihh :):)
baguss
takpyah layan
:):)
okay laa
lpasni nnti nnti ke bgai ke
takpyah carik org , takpyah layan org dah keyh :')
bye
ily
ohh hmm
takpe la
biar org je pergi :')
nice to know you :')
kenapa doo dia cakap mcm tu kat aku ? sebab status aku ? sebab dp aku ? tak faham betol aku . lepastu dia terus off chat . then aku bukak profile dia , ingatkan dia dah offline . tapi dia ada reply comment status dia tu . laahai lg lah sedih . dia dah taknak layan aku la tu :') it's okay . aku bukan sapa-2 nak suruh dia layan aku baik-2 kan . hmm dia ada awek aku takda pn nak cakap mcm tu kat dia . aku okay jea . tapi bila turn aku , kenapa dia cakap mcm tu ? hmm sedih pulak :( aku syg dia sgt . hmmmm ntah la . kbai :'(((

-wrote by Finie-

Tuesday, 15 February 2011

awak :')

ehem . nk buat kecoh sini jap . nk dengar 1 cerita tak wei ? okay aku ada suka sorg budak ni . dah lama kot . chat punya chat , last-2 kan dia cakap dia dah ada awek . pastu cakap pulak sayang aku . taktau lah dia syg betol-2 or tak . tak kisah lah kan . aku pn sayang dia jugak . ecehh :P HAHA . sedih bodohhhhhhhhhhh . faham ? S E D I H . ly capital A ;( k dah </3


-wrote by Finie-

Saturday, 12 February 2011

sorry baby

owdy , i'm sorry i can't be perfect . okay bye takecare <3

TAK MALU


err budak perempuan ni tiba-2 jea IM aku then terus bg num . what the heaven ?! taktau malu bg num lepastu suruh contact lg . lahancau la wei . ingat aku laki la tuu . gedik ! tau la bf aku hensem . ceewah . HAHAHA . dah la rewmpitz . ewww . please la wei . geli mak tauu . FVCK <3


-wrote by Finie-

Friday, 4 February 2011

04/02/2010



M I N E <3

Baby , iloveyou so damn much ! apasal kau handsome sgt bie ? comel pulak tu . sukanya saya :P haha . weh weh , nak dia ? mmg tak dapat lah aku cakap . mimpi boleh . bie , last ni last . ijustloveyou . mumuahh :*

-wrote by Finie-

Friday, 21 January 2011

''i need you''

status aku di fbie ; Apek i miss you

dia org first like then comment . kami pn buat drama lah kejap kat status kesian aku tu . he said ''i need you'' , ''i love you '' , '' i miss you '' . haihh aku taktau nk cakap apa . aku pn syg dia jugak . tp dia slalu busy . aku tak tahan laa . pastu dia cakap , '' jom <3 '' . rasa nak menangis pulak time tu . bie , pikir masak2 dulu eh kalau nk buat 1 keputusan tu . jgn tipu diri sendiri k . ILOVEYOU lagi :)



-wrote by Finie-

Wednesday, 19 January 2011

zzzzzzzzz

harini 19/01/2011 , hari Rabu .

time sejarah td aku mengantuk tahap kritikal lah wei ! aku rasa kapla aku dh cukup hiphop dh td yo ! ni semua afiq armada punya pasal lah . wtw punya wtw sampai tak sedar dah pukul 3 lebih yo ! time sejarah td mmg countdown lah . setiap detik begitu berharga bg aku sbb nak tunggu masa jea cikgu angkat kaki .

okay time tunggu cikgu math sampai kelas , aku sempat zzz berapa minit jea aku pn taktau . dengar2 org dh bg salam . apa lg gelabah nak mampos lah aku dgn hw math tak sentuh apa 1 lg . peduli apa aku . okay lepastu aku pn belajar la subject killer tu dgn penuh kesabaran tunggu masa nk balik rumah ONLINE FBIE yo !

sedang aku tngh layan mata stim aku ni tiba2 aku dengar , ''afini'' . aku pn jd blurr jap . then cikgu cakap , ''jawab soalan no 1 '' (aku garu kapla) . cikgu kata '' yg kamu garu kapla tu buat apa ? jawab la '' . terus aku tanya kwn sebelah aku . kelam kabut bodoh . HAHA . nasib baiklah dia bg jawapan betol . thanks Tyka comel . hoho . kalau tak mati aku wei . okay COUNTDOWN LAGI !! NAK BALIK RUMAH ONLINE !
dah cukup2-

-wrote by Finie-

Tuesday, 18 January 2011

model of ''tudung pendek''

BABAK 1 : (assembly)
okay kelmarin time kt assembly ada sorg cikgu disiplin dtg tegur aku tudung pendek . dia cakap mcm2 . malu aku . ramai jugak yg tonton filem pendek aku dgn cikgu time tu . lantek lah . kesah apa aku .

BABAK 2 : (selepas assembly)
ada spotcheck tudung . aku adalah salah 1 calon yg tersekat di situ . ramai jugak la yg kena termasuk bestie dunia akhirat aku Mella dgn Tyka . padan muka kita kan weh ? HAHA . okay pengawas amek nama pastu kena tunggu kat tapak perhimpunan dulu sementara tunggu cikgu kesayangan aku dtg . bila dh dtg , dia ceramah dulu . yg tak tahan malu bila dia tarik aku ke depan sbb nk tunjuk dekat yg lain tudung aku pendek nampak bra . HAHAHAH . jd model jap . then dia suruh aku dgn Tyka ke bilik disiplin sbb tudung terlalu singkat . habis nampak bra pengetua cakap . peduli apa aku ;D

BABAK 3 : (bilik disiplin)
nasib baik takda org dlm bilik beracun tu . just aku , Tyka dgn ''mama'' aku sorg tu . dia suruh kami bukak tudung pastu jahit balik bg besar sikit tudung tu . what the heaven ?! tudung aku beli mahal2 pastu kena bukak semula ? jahit sendiri ? senget benget ? shit !


 [ perbualan aku dgn mama ]

aku : cikgu saya tak pandai jahit laa .
mama : ish apa kamu ni . jahit sikit pn tak pandai .
aku : hahaha
mama : nanti mcm mana lah kalau laki nk buat bini 
aku : cikgu tlg la saya
mama : ha meh sini nak buat
aku : hehehe

time aku tengah beramah mesra tu Tyka dh berambus balik kelas . tinggal aku sorg2 . takut pulak aku nk berhadapan dgn cikgu tu . bajet berani seketika . HAHAHA . okay tudung dh siap jahit . lencana pulak takda . taik betol kena bayar 60sen kat cikgu tu sbb dia bg aku lencana 1 . jahit lg . aku tak pandai jahit . okay dia tlg buatkan . kena lah ceramah lg . bising betol lah mama ni . huishh

BABAK 4 : (otw balik kelas )
nasib baiklah aku ada bawak 1 fail ni . boleh jgak la tutp bahagian dpan tudung aku yg mcm tikus gigit tu . sumpah mcm anak org miskin bodohhhh ! aku pn jalan smpai kelas . pastu kwn2 semua tngok aku gelak2 . babi la hampa .

-THE END-

SAYA TAKMAU PAKAI MCM NI . TOLONG LA CIKGU :(