CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 29 December 2010

erkkkkkkkkkk !

walaweii ! kenyang gila mencekik burger 2 biji td . pastu dgn roti canai pulak kan . mmg pecah perot habis la . rasa nak zzzz jea tp maleh pulak . nnti gemok . ah mmg tak lah kan . pastu budak hot tu suruh call pulak . okay aku call la . baik punya borak . HAHA . aiman aiman.. dah takda keja sgt dah ? :D

taktau nak letak apa kat status fb , aku pn letak lah PORN PORN ! HAHA . ada sambutan nampaknya . hesh budak2 ni . itu mmg pandai sgt la kan . mengaji al Quran tak pandai pulak . HAHA . zaman dah berubah , remaja dah maju . rileks rileks ;)

O.- mata berair wehh . mengantuk tahap kritikal dah ni . bak kata Haziq . HAHA . harini last aku online kot sbb besok broadband dah mampos . leceh betol . mak , mintak duit ? nak bayar . okay kena ceramah dlu la sebelum tu . sebab tu la pinie syg mak . HAHA . taktau nak merepek apa dah . chalowbeteh (azim saiful bongok punya ayat)

-wrote by Finie- 

Tuesday, 28 December 2010

LALALALOLOLO

 sambil tunggu budak tinggi sms aku , sambil hembus-2 , sambil online , sambil dengar lagu Tonight (I'm Lovin' You) by Enrique Iglesias full volume , videoclip pn boleh tahan lucahnya , sambil minum sprite , sambil nyanyi , sambil goyang kepala , aku pun mengantuk tahap gaban dah ni . nak tidur tak boleh pulak . nnti budak tinggi tu nak text . aku tunggu jea lah . syg punya pasal . bapak ah mata pn dah kabur . tengok facebook dah mcm fuckbook dah . nasib baik la lagu sexy ni buat aku tak la ngntok sgt . thanks to Bubu bongok sbb bg aku lagu ni td . HAHA . tak la bosan sgt weh . aku layan , aku layan .

okay skarang nak buat apa ? rembat sebatang lg ? mmg tak lah . nnti pengsan kepeningan aku . tengah garu kepala yg tak gatal sambil pejam mata . mcm pempuan kematian suami dah aku tngok . HAHA . bie saiyang buahati jantung pisang cempedak , cepat lah sikit hoyy .

                                          -wrote by Finie-

Monday, 27 December 2010

new background :)

okay td dah bosan sgt kan . dh taktau nak buat apa dh . aku pn terfikir pulak nak tukar background blog . dh jemu dgn bunga2 biru tu . nak jd pinky pulak kali ni . wahhh.. ye ye jea aku pinky girl . cehh . HAHA . dh try bnyak background last2 jumpa yg comel ni . okay aku pn amik la yg ni . skali dgn pic aku yg agak kusam tu pn aku hentam . amek hampa . HAHA :D

-wrote by Finie-

Saturday, 25 December 2010

''sahabat''


hey my LOVELY friends ! topik aku sekarang ialah ''sahabat'' . yeah ! sahabat . tp perangai mcm setan . sapa suruh ? korang nak ngutuk2 aku kenapa ? tak puas hati ? sbb aku cantik sgt ?  comel ? lawa ? hah , mai wall aku . cakap sndiri tak boleh ? yg nk tubuhkan gang mengutuk tu apa masalah hampa ? agak kebabian betol . gossip girls la kononnya . deyy piirahhhh ! tak masuk melodi pun wei .

setakat kutuk aku kat fb apalah sgt wahai kawan2 ku . sapa peduli ? jahanam punya kawan . nak jea aku kiss kiss mulut hampa yg mcm longkang tu . and you know what ? you make me so famous la tapir2 sekalian . thank again jyeahh . kutukan anda amat dihargai . assalamualaikum :)



-wrote by Finie-

KINDA BORED !



kalau muka aku mcm tu mesti comel kan ? err . sekarang aku dah bosan dgn fb . taktahu nak buat apa lg dgn benda tu . hari2 wtw , IM . benda yg sama aku buat . baru harini aku rasa bosan dgn dia . rasa mcm nak deactive acc jea . aku rasa org lain pun dah muak tengok muka aku hari2 online . haha . lantek lah kan .


anak harem


owner fb ni berperangai mcm setan sikit . nak tipu org tapi bahlol . kdg2 pakai pic aku , kdg2 pakai pic org lain . tak ke bodohbabi namanya ? tak habis sekolah la tu . manusia manusia.. daripada kau copy pic org tu kan , baik kau pg buat kerja bodoh yg lain . makan taik ka . jual baju bundle kat danau kota ka . memburu babi hutan ka . lg bagus la bongok . dah kena maki dgn org ramai pn still buat dont know jugak . yeah , itulah yg dinamakan muka taktau malu . malas nak bebel . chow

http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001675021495

-wrote by Finie-

hohohoho

harini sepatutnya aku kat kl tp tak boleh pg pulak . heshh . sedih betol tak dapat jumpa budak tinggi tu lg :'( it's okay . new year nnti aku wajib pg sana . aku rindu kau la tinggi . bie aku nak peluk kau lg . teringat pulak kat pavi & tepi jalan haritu :P btw nak wish Merry Christmas ! hohoho . td dah mintak kat Setan Claus boyfriend sorg . haram tak sampai2 lg . cepat la hoyy ! aku cukur janggut baru tau .


Friday, 24 December 2010

yes youu !

ehem :D kelmarin dulu aku dgn dia ada wtw kejap . pastu dia IM aku . omg ! budak hot handsome IM . bapak ah best ! gedik jap time tu . gahahha ! pastu aku pon balas la . chat punya chat , kenal punya kenal , okay dia mintak num aku . then dia call pakai phone rumah . aku pun jawab

dia : hello .
aku : oh hello ..
dia : $#@!%^&*^&*
aku : *&^%$#@!~

(bergayut jap)

pastu sambung IM balik kat fb . waaaaa seronok wei . then dia dah nak off . aku sedih laa . dah la tengah bosan time tu . dia pulak nak out kan . pastu dia cakap , ''nah ni num I'' . haaaahhhhhhhhhhhhhh ! melompat aku keriangan . tak sangka budak hot tinggalkan num kat aku . lepas dia out tu aku pn call la sbb dia takda credit . (gayut lagi)

harini pulak dia tak boleh onl sbb holiday . alaaaa :( tak best la kan . aku teringat pulak dia ckp takda credit smlm , then aku pn call la dia td . (gayut gayut) dia ckp esok nak topup . huh lega rasa hati :D

emm , dah jatuh hati kat dia kot . alamak ! mcm mana ni ? malu nak cakap . lalala~ ingat nak cakap pasal ni kat dia esok , tapi malu den . heheh . malu rugi kan ? so aku buang malu tu jauh2 . awak , tunggu besok okay  :)



-wrote by Finie-

Wednesday, 15 December 2010

Jumaat :)


nampak daisy duke tu ? tak lama lg jd milik aku wehh ! oh ghost ! thanks to Yuny sayang :)

okay tutup cerita pasal daisy duke . act aku tak sabar doh nak pg sana Jumaat ni . insyaAllah la . harap-2 boleh . amin :)

org 1st sekali yg aku nak jmpa bila smpai sana . Apin la wei . pastu eiqa awek aku and yuny bestie dunia akhirat . musher , azim saiful si sewel & hasix . dah cukup . weh hasix , takyah la balik Penang dulu tau . sumpah mati aku tak sabar bodohhhhh nak lepak dgn dorang ni . ILOVEYOU GUYS :)

-wrote by Finie- 



para pemusnah facebook yg terhormat


kehadapan kawan-2 ku yg ku sanjungi   ,

     wahai kawan-2 , sedarlah bahawa dunia ini semakin tua . tp masih ada lg pemusnah-2 negara yg tidak bertauliah sedang memporak perandakan satu laman sosial iaitu Facebook . adalah menjadi satu adat di Facebook bahawa para pengguna sering mencuri ataupun pada istilah saitifiknya ''copycat'' yg semakin berleluasa . WTF ? apakah mereka-2 ini tidak mempunyai wajah yg suci lg murni ? dan mungkinkah wajah-2 mereka ini seperti gambar yg tertera di atas ? Masyaallah ! sedarlah wahai manusai bahawa kegiatan seperti ini tidak mendatangkan sebarang faedah malah mendatangkan kebencian kepada anda .

    tidakkah anda berasa bersalah atas perbuatan bodoh yg telah anda lakukan ? adalah menjadi satu kesalahan jika mengambil sesuatu benda tanpa kebenaran tuannya sendiri . tidakkah anda terfikir akan hal itu ? apa ke lancau la anda anda ni ! atas sebab inilah negara tidak berkembang maju . wajarkah golongan seperti ini dibiarkan ? oh no no no....

     apakah sebenarnya tujuan anda mencuri gambar saya di Facebook ? adakah anda membenci saya ? iri hati ? dengki ? hati busuk ? usus terburai ? (apa aku merepek) kalaulah ada di kalangan anda yg tidak berpuas hati dgn saya , silakanlah wall & msg & IM saya di Facebook . bukan dgn cara mencopy gambar-2 saya yg agak sakai itu .  kasihanilah saya kerana ramai pengguna Facebook sering bertanyakan tentang account saya yg berlambak . dan mereka sering keliru akan hal ini . 

   cerminlah wajah anda dan lihatlah betapa indahnya anugerah Tuhan yg telah dikurniakan kepada anda . apa anda tidak bersyukur dgn itu ? astaga ! manusia manusia . ingin saya tegaskan di sini bahawa berhentilah segera menjadi pemusnah Facebook yg terhandal . kalau diizinkan , ingin sekali saya menyula lubang bontot anda yg hancing itu . oh tidak... sekali lagi saya merayu , tolong lah hentikan kekejaman ini .

   ingin saya nyatakan disini bahawa saya hanya mempunyai 3 account Facebook iaitu , GWEN STEFINIE , GWEN STEFINIE II , FINIE AFFENS . yg selebihnya fake ! jgn pernah sesekali add golongan-2 lahanat ini . sesungguhnya mereka tidak tahu menghargai kurniaan Tuhan . segeralah bertaubat wahai babi-2 , anjing-2 . mudah mudahan anda mendapat petunjuk pada suatu hari kelak . AMIN :/

http://www.facebook.com/gstefinie

http://www.facebook.com/hakciptaterpelihara

http://www.facebook.com/faffens




-wrote by Finie-

Tuesday, 14 December 2010

rindu bodoh

aku rindu suara dia , aku rindu senyum dia , aku rindu bila dia cakap iloveyou , aku rindu bila haritu menangis bersama , aku rindu gelak dia , aku rindu muah dia , aku rindu gedik dia , aku rindu dia panggil aku baby , aku rindu maki dia , aku rindu marah dia , aku rindu merajuk dia , aku rindu ''nyah'' dia , aku rindu manja dia , aku rindu chat dgn dia , aku rindu text dgn dia , aku rindu bergaduh dgn dia , aku rindu otp dgn dia , aku rindu dia la babiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . ya Allah :'(

-wrote by Finie-

Sunday, 12 December 2010

yess , I can do it


okay td aku dh remove dia dari friendlist aku . dah cukup sakit dah tngok fb dia . remove bukan sbb benci tp sbb sedih . faham kan ? and aku takmau kacau pakwe org dah . awek kau dah kasi 'ceramah' baik punya kat aku . cakap aku menggedik dgn kau ? oh please.. pokok takkan bergoyang kalau takda angin . and for you minah rempit , jgn pandang sebelah pihak jea . tngok dulu laki kau tu mcm mna , then bru boleh nak maki-2 aku . jgn nak salahkan sebelah pihak jea beb . aku sepak pantat kau yg hancing tu kang .

minah rempit dngar sini , aku dah buat apa yg kau nk . so lps ni jgn nak memekak lg dekat msg fb tu . balak kau , kau punya . aku tak beromen dgn dia pn lg . kalau kau , taktau la kan . oh bossi.. err . korang boleh pg main jauh-2 . dah menikah nnti bgtau aku . sure aku dtg bawak satu Malaysia .

balak kpd si minah rempit , lps ni aku takkan call & text kau dah . and kau jgn cari aku lg ckp rindu and blablabla . dah , cukup takat ni . aku happy sgt dgn kau . thanks tau weh ? kau mmg lelaki hebat penah aku jumpa . aku dh cair dgn kau tau tak weh ? apasal kau buat aku cair dgn kau ? ish bodoh bangang la aku kan ? gila bayang . tp kau rilex jea kat sana dgn awek kau . aku pulak yg risau .

aku mmg bodoh . sbb ? oh sbb semua bnda yg aku buat , just untk dia . tp dia tak heran pn . haha . password **** aku letak nama dia . ***** pun nama dia jugak . tangan aku pn dh bercalar balar dgn nama dia . aku beli baju Garfield banyak helai sbb aku panggil dia Garfield . bila aku tngok baju tu , hm boleh la senyum sorg2 kan . haha . teddy bear aku pun dah penuh dgn nama dia . sign pic dh banyak aku buat kat dia . tp malas nk upload . sarung bantal aku pn dah conteng dgn nama dia besar-2 . dekstop aku pn gambar dia . em aku silap besar kan ? sbb dah jatuh hati dgn dia . yg kau buat aku tergila gila kan kau sapa suruh ? haih kenapalah aku kenal dgn dia ?

ada cara lain tak nk buat dia benci aku selain drpd remove dari friendlist ? seriously aku dh penat menangis mcm org terencat hari-2 . tp takpa la.. aku dah tak lama pn . aku bahagia la weh dgn kau sebelum ni . kau faham kan ? and one more , take care of your gf . dah takda lg 2 tahun semua tu . lupakan jea lah angan-2 karut kita selama ni . haha . okay im always pray for their happieness . AMIN :')

-wrote by Finie-

awak :')

hari yg paling aku fuck skali . harini lah bodoh . kena sound dgn awek org . kena maki dgn awek org . sebab ? okay sbb dia kata aku kacau balak dia . takpa beb . aku tak kisah sgt pun . pokok takkan bertiup kalau takda angin . kau jgn pndang sebelah pihak jea minah . tiba-2 jea sound aku . like i care .

hmm , on jea fb terus nampak pic bahagia dorang . wahh bestnya . aku boleh senyum la sbb dia happy . tak suka doh bila dia sedih-2 . i'm always pray for their happiness . amin :')

-wrote by Finie-

Monday, 6 December 2010

13 signs you're fallin in love !


  1. you cant stay mad at him/her for more than a minute or two . you act have to try hard to stay mad .
  2. you'll read his/her sms over and over again .
  3. you''ll walk realy-2 slow while you're with him/her .
  4. you'll feel shy whenever you're with him/her .
  5. while thinkin about him/her , your heart will beat faster and faster .
  6. by listenin to his/her voice , you''ll smile for no reason .
  7. while lookin at him/her , you cant see the other people around you . you can only see that person .
  8. you''ll start listenin to slow songs .
  9. he/she become all you think about .
  10. you'll realize that you're always smiling to yourself when you think of them .
  11. you''ll do anything for him/her
  12. you'll get high just by their smell
  13. while readin this , there was one person on your mind the whole time .
                                                                   
-wrote by Finie-

Sunday, 5 December 2010

about this girl



hello hello ! blog dh buat lama tp blum post apa-2 lg pasal aku . lama ka ? entah . okay nama penuh Nur Afini Bt A***** . takyah tau la okay . stay di Las vegas , my sweethome . aww~ im gonna be 16 next year . im thailandnese not chinese . was born on 15/3/1995 at Hospital Besar B,K . Norazlin Bt Ali . jyeahh nice name . nama bonda aku tu . aku syg dia walaupun slalu jea kena marah . act aku tak sabar nk tunggu 18 thn ni sbb teetttt ! banyak la angan-2 aku . takyah tau la okay .

 ha , aku sgt tak suka manusia yg bernama FAKER , COPYDOG , STALKER . i really-2 fuck em . so pls dont be . tak mndatangkan faedah langsung :/


okay im single . anybody ? HAHA . bosan kot mcm ni terus . nak jugak disayangi . wahh.. best la tngok couple-2 kat fb tuu . haihh.. aku bila lg . nk tunggu 2 tahun ? aaa lambat lg . tp aku tunggu jgak la . tak kisah la lmbat ka apa .

pasal org yg suka ckp aku SOMBONG ni . ishh geram betol . kdg-2 tu busy la wei . pastu IM cakap , ''sombong la kau'' , ''sombong la minah bajet ni'' . what the heaven ?!  aku terajang melambung berapi kau nnti . kdg-2 aku sombong sbb kau kau kau tak guna pic sndiri . guna pic cartoon ? artist ? benda ? tempat ? apahal yg bodoh tak terkawal sgt ? thats why la aku tak layan . pastu IM aku ckp bnda bukan-2 . lg la aku menyampah nk layan . so pls , watch ya mouth !

okay Danny nak call . ada bnda nk ckp katanya . apa lg lahh . hm . okay la bye .


P/S : I ALWAYS LOVE YOU GARFIELD >3

-wrote by Finie-

Saturday, 4 December 2010

bajet berani bodoh

jap , rasa geli pulak aku nk letak pic hapak ni kt blog aku . tp terpaksa . lantak lah . mamat ni tiba2 jea comment dekat status aku cakap blablabla . suka hati aku lah nak marah or what . yg kau sibukbadan sgt ni apahal ? kau laki aku ? oh pleasee~ HAHA ! bajet berani la kau mamat bahlol . maki punya maki last-2 dah nak blah . dah goyang sgt dah ?  deyy tambi , setakat pakai baju Nike dgn spek posing 'maut' takyah nak bajet sgt la bhai . cehh dah sampai KL pn nak kecoh satu fb apahal ? tak pernah smpai KL lg ? alahh kesian betol kau eh . pic kau semua bajet handsome jea bodoh . padahal mcm taik biawak lg aku tngok . maki aku bukan main meriah lg td . last-2 nak out . HAHAHAHAHHAHAHA ! sumpah aku gelak kuat kau tau tak bodoh ? pastu pg letak dekat status , '' woi kawan2 mai maki budak pumpan nie satGwen Stefinie mulut cm longkang '' terharu sial kau letak nama aku kat status tu . oh Gosh ! :O thank so much la tapir . you make me so hot babe . then suruh kawan-2 kau maki aku . HAHAHHAHA ! taktau malu . aku tak mintak tlg org pn . yg kau gelabah sgt apahal ? berpeluh sgt dah ? fuck la weh . nak gaduh dgn aku sgt kan . nah hamek . muka kau aku jual kat blog .

SEARCH THIS PIGGY : http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000712094431  (JIWA RETRO) < kepala bapak

J.E.A.L.O.U.S


GAAHHHHH ! damn jealous ! seronok bila tngok org 'in relationship' kat fb . tp aku takda pn ;( sumpah weh cemburu . bie sini bie sana . baby sini baby sana . syg sini syg sana . nak jugakkk ! ;( anybody ? please ? HAHA . kawan-2 aku semua in relationship . aku sorg jea tak . ha lg sorg minah ni , Dyla ! HAHA . mana aci wei ! Mr Boyfriend , come to me . HAHA ! cepatt lahhhh... tak best bodoh single .

-wrote by Finie-

Friday, 3 December 2010

copydog


dah penat la wei dgn pengcopy-2 haram ni tanpa lesen ni . tak habis-2 nk copy pic aku . awat dah takda muka ka ? cacat ? ohyeah ! kesian mak kau lahirkan kau eh . kalau stalker ka apa ka boleh tahan lg . FAKER yg tak boleh blah . im fuckin fuck faker . taktau malu guna pic org lagak mcm pic kau . piirrahhhh ! nak jea aku ludah-2 muka tu . tuuiihhhhhhh la weh ! tak heran la babi . aku dh banyak kali kena mcm ni . maleh nk layan . aku pn taktau apa masalah jalang-2 hebat ni . dengki ? benci ? gth la wei ! kurang hajar tak habis-2 .

my fault


okay kali ni dh masok kli ke 2 gaduh . harini plg best skali sbb satu badan aku vibrate tahan geram . perangai sial pulak jd mlm ni . maki bagai . gempak jap kat IM td . tak boleh thn betol aku . last-2 rasa brsalah pulak aku sbb maki-2 dia td . sorry bie . baran nak mampos lah td . okay japgi nak call dia . wahh tak sabar :') okay dah-

-wrote by Finie-

Thursday, 2 December 2010

born to cry



nahh FUCK la harini . dah pukul 4.10 am tak boleh lelap lg . seriously aku sedih sgt td . hmm . kena tunggu sampai berpuluh minit . okay aku tunggu . then cakap nak tidur . okay la tersentak hati aku bila dia cakap nk tidur . sia-2 jea aku tunggu dia td sampai tertidur . itu pun aku BUZZ dia . kalau tak , jd tunggul kayu la aku kat sini sorg-2 . busy agaknya kan . hm . what the hell menangis awal pg . tak best langsung . hmm selalu jea diabaikan . apalah nasib kan . dah org tak suka buat apa nak paksa . lantek lah kan . itu korang punya pasal . hari-2 menangis mcm org bodoh . ahh pg mati la . err . malas nak ckp banyak . just 1 word . iloveyou :') you make me so sick . damn </3


-wrote by Finie-

Wednesday, 1 December 2010

damn sad )';

                                                 WHAT . THE . HELL
hm nak cakap apa ni ? sedih siak . taktau nak ckp apa . semalam dgn harini , sama jea . yg sorang ni cakap aku mcm-2 . sekor lg pulak kutuk-2 aku bagai (betina) . depan aku mcm malaikat . ingat aku bodoh mcm kau eh pempuan ? bapak ah geram . apalah nasib kan . lantek korang lah nak cakap aku apa pn . mcm la aku kisah sgt . setakat buat aku nangis siang malam tu , takyah la ehh . kalau sehari tak mcm ni tak lengkap la hidup . bodoh betol la kan . okay ILY both of ya . capital D & capital __ :')

-wrote by Finie-

Sunday, 28 November 2010

kinda happy

alahai happy betol aku semalam dgn harini . sbb cousin aku yg tersayang Baya & Mira dtg rumah aku . penat gelak-2 dgn dorang . selalunya boleh jumpa setahun sekali tp tahun ni dah 2 kali jumpa . best okay ! to Dyla , jgn jealous yea Gayah aku dapat lepak dgn minah-2 ni . aww i love both of them so damn much . termasuk kau Dyla . okay dah , nak tidur . mornin bloggay <3
 -wrote by Finie-

Saturday, 27 November 2010

empty heart :|

ogeyy ini blog aku yg ke 3 . eh yekaa ? entah . lupa pulak . yg baru-2 ni aku delete sbb sedih sgt . sorry guys . ramai yg tanya kenapa . ogey aku buat balik . do follow me yeah . tysm <3

-wrote by Finie-