CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 20 July 2011

The Hotstuff #lancau

k aku tak paham dgn seorang perempuan ''bajet panas'' ni. maybe dia fikir dia cantik, suara sedap sampai nak letak youtube then org cakap org adore dia? oh nonono. i don't think so. haha. btw dia ada ''cerita'' pasal aku dekat blog berhantu dia tu. nak juga lah :p

dia ni mmg batak jantan apa? pasal jantan pun nak bergaduh bagai. kesiannya :'( umur dah 18+ tp perangai serupa budak hingus meleleh pukimak apa sial? setakat muka mcm tapak kaki aku takyah la nak bajet-2 pelancau lah en? stay dekat utara yg sampai nak pelat KL kenapa lah bie? hahaha teringin lah tu. ttui! hang KL pun tak pernah dah nak kelam kabut. err wth of this?

aku malas nak membebel sini. better baca sendiri blog dia yg ''meletups'' tu. artist lah katakan. ish nak termuntah ;( haha cakap aku gambar edit? oh baby baby babyy, tahu la aku cantik. haha jealous much  :P macam gambar kau tak edit pulak en kimak? setakat mulut ala-2 Ning Baizura aku tak pandang pun :() tengok ni gambar ni. EDIT MUCH. lain kali tengok diri sendiri dulu baru boleh cakap pasal org k moron?



aku tak kecoh pasal kau kat blog pun yg kau nak gelabah anjing ni kenapa? nak main gila dgn aku? k sekarang turn aku pulak. deal? ;)

nak stop dulu boleh? penat menaip. sorry terkutuk awak dekat sini la artist. tak sengaja :( btw ni haa :

http://syeerathegades.blogspot.com/ #blog usang dia
http://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/syeeraismail #fb sakai dia
http://www.youtube.com/watch?v=W3v4T7hoXp8 # suara emas dia (search nurulsyaheera)

#dia nak show off sgt. sekarang aku bg dia famous kejap. have fun peeps :)


-wrote by Finie-