CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 14 March 2011

Hello Sexy Bitch ;)



- Kalau dah takda virgin . Org pandang rendah je dgn kita . And pandang jijik . Kau suka eh mcm tu ? Eeuuu yucks -.- Syg sgt dkt bf pun , jgn smpai nk bg virgin la derrr . Tu maruah paling berharga dlm diri pmpn kay . Okay dah tak kenal kau -.-'

K status Ayna kat atas ni mmg cool gila ;D act aku tujukan kat sekor budak ni. sapa yg terasa tu sorry
 la okay. wei budak, kalau kau tak terasa lg kan, aku taktahu lah nak cakap mcm mana lg. jgn nak bajet diri tu dah besar eh. baru setahun jagung dah pandai segala. kesian makbapak kau sama. and laki yg kau jual badan kat dia tu tak semestinya akan jd husband kau nanti. kchow ;)

(copied from Ayna Aylyna. Thanks baby)

-wrote by Finie-

0 comments:

Post a Comment