CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 24 March 2011

SADNESS

what what the fuck?! jgn nak menggedik sgt dgn bf/gf org boleh kot wei. dah tahu org tu dah ada bf/gf , lagi nak berlove love bagai. pukimek lah aku bagi. kalau takda angin pokok takkan bergoyang la kan. okay la tadi aku ada buka fb dia then buka profile 'IYIYIYIYIYIYIYIIYIYIYIYIIYIYIYIYIYIYIYIIYI' tu. OMGUESS! aku rasa mata aku dah cukup clear kot. ada la ternampak satu gambar ni. nak aku upload? haa nanti kecoh satu dunia pula. then status pula sama. alololololololo sweetnya lah. hehehe. lain kali tukar la dp pulak. baru la betol-2 sweet. tahu la kawan. takyah la nak '<3' bagai. aku tumbok muka pecah satgi kot. mentang-2 la budak HOT. haiktuihhhhhh muka sikit. pehhh sakit hati kot tengok diorang. mentang-2 lah jauh. dekat boleh la kan. okay pergi lantak la kan. kesah pula aku aih. sabar lah finie. nak buat macam mana. hmm :')



HELL-O ! I'M JEALOUS


-wrote by Finie-

0 comments:

Post a Comment