CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 9 March 2011

thankyou :')

hmm sorry bie td aku bukak kau punya fb . then aku terbaca IM kau dgn kawan lelaki kau tu . nak aku cerita isi kandungan dia ? tak payah la eh . hancur lebur hati aku sayang :') kenapa cakap macam tu dekat dia ? nak awek banyak bagitau sini la . org boleh bagi sepuluh . org boleh pergi la sayang :') kalau tak suka cakap la . tak payah nak buat perangai bagai . org tahuu , org tak perfect pun . org sedar diri la :') biar jelah org undur diri boleh ? please ? org mmg selalu kena macam ni . tp org tak serik lagi sebab org sayang bie :') tak berbaloi la pulak sayang tu . kalaulah kat dunia ni takda lelaki kan lagi bagus :') finie , kesian kau kan ? sabar-2 :') hmmm . pinjam bahu kejap nak menangis :') k iloveyou so much </3










-wrote by Finie-

1 comments:

Post a Comment