CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 16 February 2011

garfield sayang :'(

hmm elok la tu aihh :):)
baguss
takpyah layan
:):)
okay laa
lpasni nnti nnti ke bgai ke
takpyah carik org , takpyah layan org dah keyh :')
bye
ily
ohh hmm
takpe la
biar org je pergi :')
nice to know you :')
kenapa doo dia cakap mcm tu kat aku ? sebab status aku ? sebab dp aku ? tak faham betol aku . lepastu dia terus off chat . then aku bukak profile dia , ingatkan dia dah offline . tapi dia ada reply comment status dia tu . laahai lg lah sedih . dia dah taknak layan aku la tu :') it's okay . aku bukan sapa-2 nak suruh dia layan aku baik-2 kan . hmm dia ada awek aku takda pn nak cakap mcm tu kat dia . aku okay jea . tapi bila turn aku , kenapa dia cakap mcm tu ? hmm sedih pulak :( aku syg dia sgt . hmmmm ntah la . kbai :'(((

-wrote by Finie-

0 comments:

Post a Comment