CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 16 February 2011

iloveyou baby

Izzan Hizri iloveyou babyy . swear :) sini lah wei , aku nak cerita sikit . ehem ..

first-2 aku yg add dia dulu . then dia app . tapi time tu dia dah ada gf . aku malas nak kacau . lama jugak la dia ada dalam friend list aku tapi tak pernah tegur . then smlm aku try IM dia . sbb dah bosan sgt . tak tau nak chat dgn sapa kan . time tu pagi lg kot . awal gila dhoo aku bangun . tak pernah bangun awal-2 ni . aku scroll punya scroll then ternampak Mohd Izzan Hizri . terus aku IM dia mcm ni >>

aku : hye :)
dia : oh hye
(lepastu lupa dah)

lama gila kami chat . bangga ni bangga dapat chat dgn budak hensem . auu auuu <3 HAHA . lepastu dia mintak num aku . takkan tak bg pulak kan . mcm org mengantuk disorongkan bantal wei aku cakap . dah la tengah menyingle ni kan HAHAH :D

then tadi dia suruh aku accept relationship req tu . nak suprise konon . wekk ! HAHA . thanks sayang . eh eh , bie jgn curang-2 haa . tumbok sedas kangg . dah la sepet , nnti bertambah sepet lah . kan bie ? HAHAHA . iloveyou sampai nafas tersekat . ingat tu ingat tu .pasal lagu yg bie bg tu , thanks ! perfect two , sempurna dgn take my heart kan bie ? best lah best <3

bie tengok ni , mmuuahhh dahi mmuahh pipi kanan mmmuahh pipi kiri mmuahh hidung mmuahhh dagu . nak lagi ? cukop-2 . i just love you . org lain boleh berambus main jauh-2 . counter closed . HAHA . sini-2 aku nak tayang sikit gambar baby comel sorang ni . see haa see haa :)









 




-baby i love you so much-



-wrote by Finie-

0 comments:

Post a Comment