CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 18 February 2011

what the fakh ?!

marilah , nak story sikit pasal kelakuan ganjil budak fb ni .

  1. suruh like status dia (bajet popular)
  2.  eja perkataan ala-2 mat rewmpitzz(go highway k . hempuk helmet atas kepala baru dtg akal)
  3. cakap 'thanks add' padahal dia yg add (nak bodoh-2 pg tadika sana)
  4. sombong , belagak . dah add tak reti-2 nak tegur ? (tak lama kena delete la ni)
  5. pantang nampak org 'in relationship' sikit . terus nak add bf/gf org tu (jgn nak menggedik sgt la kan)
  6. letak status nak hot (nak hot tunggu hang mampuih nanti k)
  7. pakai gambar cartoon , artist , benda (tahu la cacat . jgn sampai mcm tu)
  8. sakai , kolot (pantang nampak org pakai pelik sikit , mulalah mengutuk . mcm babi aku cakap)
  9. org tak kenal nasihat aku bagai (jgn nak bajet baik sgt boleh kot . aku dah besar la jin)
  10. tagged gambar dia (bajet muka mcm justin bieber/beyonce jea . nah fuck aku bg)
  11. IM aku cakap sombong bagai (bapak hang lah wei . tak fikir maybe aku busy or what)
  12. letak nama pelik-2 (mcm bangang jea aku tengok . takda selera aku nak app lah)
  13. suruh comment/like pic dia then cakap 'i'll hit you back' (dia ingat ni myspace apa)
  14. letak status kesian (mintak simpati kepala hang lah)

aku rasa itu jea kot . kann ? tak payah la nak bajet-2 ni . tak ke mana pun . haa lg 1 , jgn nak menyetan pukipak lahancau dgn aku . k dah .




-wrote by Finie-

0 comments:

Post a Comment