CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 20 February 2011

kenapa lah ?

okay aku tak paham betol lah sejak aku ''in relationship'' ni kan , lepas sorang-2 nak berambus dari aku . rileks la wei . lek lek . nak couple pun salah . hmm . aku sedih gila kot . jgn nak lari dari aku laa . sebelum ni layan aku baik jea . tapi sekarang macam apa tah lg . sebab tu la org cakap , single is more better than couple . tapi nak buat mcm mana . lepas ni sapa pulak nak blah ? cecakap dekat aku . aku nak halau . grr . masing-2 ada otak , boleh pikir sendiri lah kot . kan ? open minded la sikit . takkan nak kawan dgn makwe org pun salah ? tak kena saman pun . sekarang ni lelaki pun ada berkawan dgn bini org . haaa . setakat makwe ni pun nak kelam kabut dah ? tak payah la eh . aku syg korang . jagadiri k . hmm kbye :(

                                                                                                                                         -wrote by Finie-

1 comments:

ejulz said...

len macam je bunyi ni.. haHa

Post a Comment