CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 27 March 2011

Badak Salai

hell-o sexy whore ! ini org perangai mcm cibai aku cakap. depan baik belakang mcm harem sapa suruh bhai? kalau chat dgn aku tu, bukan main lg. tapi belakang kutuk habis. HAHAHA. jealous? ah, ah aku tahu. kesian laa :'( HAHAHA. cakap nak PIJAK aku? BAK DATANG LA WEI! puihhh sikit. tahu la tong dram, agak la kan nak pijak aku. dah menyampah dgn aku? okay la tu ;) jealous aku buat relationship dgn ''justin pocoyo'' kau tu? hak'elahhhhhhh podaa! kesah apa aku. sedar diri sikit boleh tak syg? tak malu call dia then cakap blahblahblah. tahu la malu sikit wei. kau tu perempuan. kita bako kita bako sha cakap. HAHAHAHHAHAHHA ;D

habis sexy la ni? :)




okayiFAKHthese:


3 comments:

- Naddy - said...

dia amik gmba with your boy ke kakk ?

finie :) said...

taktahu dia

lady_luvMe said...

wahh , tabikk la gamba dye finie .. SUMPAH kelakar doe ! kan ?? ;P

Post a Comment