CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 15 March 2011

Wow! I'm getting old :D

Happy Birthday Myspace Comments


Okay Happy Birthday to me :) Tadi kat fb ramai gila yg wish. Thanks all. Iloveyou guys <3 Macam-2 ayat keluar. HAHA. Yg text pun ramai. Org first text aku tadi, Ahmad Zaid, Tyka, Anasz, Danny, Paan && blahblahblah. Org yg first wish kat fb, SiDomo Mushikioko, Akbar Azman, Didi Whoaa, Danny Fello, Ayna Aylyna, Edi Halmy, Aisyah Affens, Fateen Weasley && Yuriya Shuhada. Seronok wei.

K yg paling seronok sekali, sorg budak ni call then nyanyi ramai-2 dgn kawan-2 dia. Aaaaaaa bestnya lah. Thankyou very very much lah baby. Terharu gila. Rasa mcm nak menangis. HAHA. Iloveyou so much pendek :) Swear. Thanks juga dekat kawan-2 monyet dia tu. HAHA. I appreciate it <3

Esok taktahu lah parent nak buat suprise apa kan. Hehehe. Tak sabar gila wei. K aku nak hadiah satu kontena boleh? HAHA :D Haa cakap pasal hadiah, adik kesayangan aku, Syaza Faziana nak postkan aku hadiah dari Pahang wei. Gila ah sukaaaaaaaaa :P

-wrote by Finie-

0 comments:

Post a Comment