CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 15 January 2011

I A M B R O K E N




okay td aku call budak tu , tiba2 jea suruh makwe dia cakap . kepala bapak lah . aku call kau nak cakap dgn kau , bukan dgn babi betina tu . paham weh ? saja nak bg aku sakit hati ? ha pukimak la aku bagi . nak lg ? tapak kaki aku hulurkan . terasa kot weh kau bg makwe kau cakap td . ingat aku apa ? aku sms tak pernah reply . tak kesah la weh tak kesah :') dah puas aku MEMBATAK dgn kau , okay harini last . kau dgn cikaro kau boleh blah main jauh2 . menyesal pulak call td . boleh aku cakap kat kau babi tak ?

dah , lepasni takyah nak text aku , call aku cakap rindu or what . aku terajang mampos . dah ada makwe buat cara ada makwe . jgn nak menggedik sgt . sumpah aku geram kau tau tak bangsat ? eh boleh pg mati la korang . hoy jantan , jgn cari aku dah lepasni . dengar ? okay chowlancau !

-wrote by Finie-

0 comments:

Post a Comment