CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 19 January 2011

zzzzzzzzz

harini 19/01/2011 , hari Rabu .

time sejarah td aku mengantuk tahap kritikal lah wei ! aku rasa kapla aku dh cukup hiphop dh td yo ! ni semua afiq armada punya pasal lah . wtw punya wtw sampai tak sedar dah pukul 3 lebih yo ! time sejarah td mmg countdown lah . setiap detik begitu berharga bg aku sbb nak tunggu masa jea cikgu angkat kaki .

okay time tunggu cikgu math sampai kelas , aku sempat zzz berapa minit jea aku pn taktau . dengar2 org dh bg salam . apa lg gelabah nak mampos lah aku dgn hw math tak sentuh apa 1 lg . peduli apa aku . okay lepastu aku pn belajar la subject killer tu dgn penuh kesabaran tunggu masa nk balik rumah ONLINE FBIE yo !

sedang aku tngh layan mata stim aku ni tiba2 aku dengar , ''afini'' . aku pn jd blurr jap . then cikgu cakap , ''jawab soalan no 1 '' (aku garu kapla) . cikgu kata '' yg kamu garu kapla tu buat apa ? jawab la '' . terus aku tanya kwn sebelah aku . kelam kabut bodoh . HAHA . nasib baiklah dia bg jawapan betol . thanks Tyka comel . hoho . kalau tak mati aku wei . okay COUNTDOWN LAGI !! NAK BALIK RUMAH ONLINE !
dah cukup2-

-wrote by Finie-

0 comments:

Post a Comment