CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 18 January 2011

model of ''tudung pendek''

BABAK 1 : (assembly)
okay kelmarin time kt assembly ada sorg cikgu disiplin dtg tegur aku tudung pendek . dia cakap mcm2 . malu aku . ramai jugak yg tonton filem pendek aku dgn cikgu time tu . lantek lah . kesah apa aku .

BABAK 2 : (selepas assembly)
ada spotcheck tudung . aku adalah salah 1 calon yg tersekat di situ . ramai jugak la yg kena termasuk bestie dunia akhirat aku Mella dgn Tyka . padan muka kita kan weh ? HAHA . okay pengawas amek nama pastu kena tunggu kat tapak perhimpunan dulu sementara tunggu cikgu kesayangan aku dtg . bila dh dtg , dia ceramah dulu . yg tak tahan malu bila dia tarik aku ke depan sbb nk tunjuk dekat yg lain tudung aku pendek nampak bra . HAHAHAH . jd model jap . then dia suruh aku dgn Tyka ke bilik disiplin sbb tudung terlalu singkat . habis nampak bra pengetua cakap . peduli apa aku ;D

BABAK 3 : (bilik disiplin)
nasib baik takda org dlm bilik beracun tu . just aku , Tyka dgn ''mama'' aku sorg tu . dia suruh kami bukak tudung pastu jahit balik bg besar sikit tudung tu . what the heaven ?! tudung aku beli mahal2 pastu kena bukak semula ? jahit sendiri ? senget benget ? shit !


 [ perbualan aku dgn mama ]

aku : cikgu saya tak pandai jahit laa .
mama : ish apa kamu ni . jahit sikit pn tak pandai .
aku : hahaha
mama : nanti mcm mana lah kalau laki nk buat bini 
aku : cikgu tlg la saya
mama : ha meh sini nak buat
aku : hehehe

time aku tengah beramah mesra tu Tyka dh berambus balik kelas . tinggal aku sorg2 . takut pulak aku nk berhadapan dgn cikgu tu . bajet berani seketika . HAHAHA . okay tudung dh siap jahit . lencana pulak takda . taik betol kena bayar 60sen kat cikgu tu sbb dia bg aku lencana 1 . jahit lg . aku tak pandai jahit . okay dia tlg buatkan . kena lah ceramah lg . bising betol lah mama ni . huishh

BABAK 4 : (otw balik kelas )
nasib baiklah aku ada bawak 1 fail ni . boleh jgak la tutp bahagian dpan tudung aku yg mcm tikus gigit tu . sumpah mcm anak org miskin bodohhhh ! aku pn jalan smpai kelas . pastu kwn2 semua tngok aku gelak2 . babi la hampa .

-THE END-

SAYA TAKMAU PAKAI MCM NI . TOLONG LA CIKGU :(




1 comments:

Theresa Qistina said...

hahaha.xD best la bacer citer nie.. :)

Post a Comment