CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 29 December 2010

erkkkkkkkkkk !

walaweii ! kenyang gila mencekik burger 2 biji td . pastu dgn roti canai pulak kan . mmg pecah perot habis la . rasa nak zzzz jea tp maleh pulak . nnti gemok . ah mmg tak lah kan . pastu budak hot tu suruh call pulak . okay aku call la . baik punya borak . HAHA . aiman aiman.. dah takda keja sgt dah ? :D

taktau nak letak apa kat status fb , aku pn letak lah PORN PORN ! HAHA . ada sambutan nampaknya . hesh budak2 ni . itu mmg pandai sgt la kan . mengaji al Quran tak pandai pulak . HAHA . zaman dah berubah , remaja dah maju . rileks rileks ;)

O.- mata berair wehh . mengantuk tahap kritikal dah ni . bak kata Haziq . HAHA . harini last aku online kot sbb besok broadband dah mampos . leceh betol . mak , mintak duit ? nak bayar . okay kena ceramah dlu la sebelum tu . sebab tu la pinie syg mak . HAHA . taktau nak merepek apa dah . chalowbeteh (azim saiful bongok punya ayat)

-wrote by Finie- 

0 comments:

Post a Comment