CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 4 December 2010

bajet berani bodoh

jap , rasa geli pulak aku nk letak pic hapak ni kt blog aku . tp terpaksa . lantak lah . mamat ni tiba2 jea comment dekat status aku cakap blablabla . suka hati aku lah nak marah or what . yg kau sibukbadan sgt ni apahal ? kau laki aku ? oh pleasee~ HAHA ! bajet berani la kau mamat bahlol . maki punya maki last-2 dah nak blah . dah goyang sgt dah ?  deyy tambi , setakat pakai baju Nike dgn spek posing 'maut' takyah nak bajet sgt la bhai . cehh dah sampai KL pn nak kecoh satu fb apahal ? tak pernah smpai KL lg ? alahh kesian betol kau eh . pic kau semua bajet handsome jea bodoh . padahal mcm taik biawak lg aku tngok . maki aku bukan main meriah lg td . last-2 nak out . HAHAHAHAHHAHAHA ! sumpah aku gelak kuat kau tau tak bodoh ? pastu pg letak dekat status , '' woi kawan2 mai maki budak pumpan nie satGwen Stefinie mulut cm longkang '' terharu sial kau letak nama aku kat status tu . oh Gosh ! :O thank so much la tapir . you make me so hot babe . then suruh kawan-2 kau maki aku . HAHAHHAHA ! taktau malu . aku tak mintak tlg org pn . yg kau gelabah sgt apahal ? berpeluh sgt dah ? fuck la weh . nak gaduh dgn aku sgt kan . nah hamek . muka kau aku jual kat blog .

SEARCH THIS PIGGY : http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000712094431  (JIWA RETRO) < kepala bapak

0 comments:

Post a Comment