CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 24 December 2010

yes youu !

ehem :D kelmarin dulu aku dgn dia ada wtw kejap . pastu dia IM aku . omg ! budak hot handsome IM . bapak ah best ! gedik jap time tu . gahahha ! pastu aku pon balas la . chat punya chat , kenal punya kenal , okay dia mintak num aku . then dia call pakai phone rumah . aku pun jawab

dia : hello .
aku : oh hello ..
dia : $#@!%^&*^&*
aku : *&^%$#@!~

(bergayut jap)

pastu sambung IM balik kat fb . waaaaa seronok wei . then dia dah nak off . aku sedih laa . dah la tengah bosan time tu . dia pulak nak out kan . pastu dia cakap , ''nah ni num I'' . haaaahhhhhhhhhhhhhh ! melompat aku keriangan . tak sangka budak hot tinggalkan num kat aku . lepas dia out tu aku pn call la sbb dia takda credit . (gayut lagi)

harini pulak dia tak boleh onl sbb holiday . alaaaa :( tak best la kan . aku teringat pulak dia ckp takda credit smlm , then aku pn call la dia td . (gayut gayut) dia ckp esok nak topup . huh lega rasa hati :D

emm , dah jatuh hati kat dia kot . alamak ! mcm mana ni ? malu nak cakap . lalala~ ingat nak cakap pasal ni kat dia esok , tapi malu den . heheh . malu rugi kan ? so aku buang malu tu jauh2 . awak , tunggu besok okay  :)



-wrote by Finie-

0 comments:

Post a Comment