CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 5 December 2010

about this girl



hello hello ! blog dh buat lama tp blum post apa-2 lg pasal aku . lama ka ? entah . okay nama penuh Nur Afini Bt A***** . takyah tau la okay . stay di Las vegas , my sweethome . aww~ im gonna be 16 next year . im thailandnese not chinese . was born on 15/3/1995 at Hospital Besar B,K . Norazlin Bt Ali . jyeahh nice name . nama bonda aku tu . aku syg dia walaupun slalu jea kena marah . act aku tak sabar nk tunggu 18 thn ni sbb teetttt ! banyak la angan-2 aku . takyah tau la okay .

 ha , aku sgt tak suka manusia yg bernama FAKER , COPYDOG , STALKER . i really-2 fuck em . so pls dont be . tak mndatangkan faedah langsung :/


okay im single . anybody ? HAHA . bosan kot mcm ni terus . nak jugak disayangi . wahh.. best la tngok couple-2 kat fb tuu . haihh.. aku bila lg . nk tunggu 2 tahun ? aaa lambat lg . tp aku tunggu jgak la . tak kisah la lmbat ka apa .

pasal org yg suka ckp aku SOMBONG ni . ishh geram betol . kdg-2 tu busy la wei . pastu IM cakap , ''sombong la kau'' , ''sombong la minah bajet ni'' . what the heaven ?!  aku terajang melambung berapi kau nnti . kdg-2 aku sombong sbb kau kau kau tak guna pic sndiri . guna pic cartoon ? artist ? benda ? tempat ? apahal yg bodoh tak terkawal sgt ? thats why la aku tak layan . pastu IM aku ckp bnda bukan-2 . lg la aku menyampah nk layan . so pls , watch ya mouth !

okay Danny nak call . ada bnda nk ckp katanya . apa lg lahh . hm . okay la bye .


P/S : I ALWAYS LOVE YOU GARFIELD >3

-wrote by Finie-

0 comments:

Post a Comment