CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 12 December 2010

yess , I can do it


okay td aku dh remove dia dari friendlist aku . dah cukup sakit dah tngok fb dia . remove bukan sbb benci tp sbb sedih . faham kan ? and aku takmau kacau pakwe org dah . awek kau dah kasi 'ceramah' baik punya kat aku . cakap aku menggedik dgn kau ? oh please.. pokok takkan bergoyang kalau takda angin . and for you minah rempit , jgn pandang sebelah pihak jea . tngok dulu laki kau tu mcm mna , then bru boleh nak maki-2 aku . jgn nak salahkan sebelah pihak jea beb . aku sepak pantat kau yg hancing tu kang .

minah rempit dngar sini , aku dah buat apa yg kau nk . so lps ni jgn nak memekak lg dekat msg fb tu . balak kau , kau punya . aku tak beromen dgn dia pn lg . kalau kau , taktau la kan . oh bossi.. err . korang boleh pg main jauh-2 . dah menikah nnti bgtau aku . sure aku dtg bawak satu Malaysia .

balak kpd si minah rempit , lps ni aku takkan call & text kau dah . and kau jgn cari aku lg ckp rindu and blablabla . dah , cukup takat ni . aku happy sgt dgn kau . thanks tau weh ? kau mmg lelaki hebat penah aku jumpa . aku dh cair dgn kau tau tak weh ? apasal kau buat aku cair dgn kau ? ish bodoh bangang la aku kan ? gila bayang . tp kau rilex jea kat sana dgn awek kau . aku pulak yg risau .

aku mmg bodoh . sbb ? oh sbb semua bnda yg aku buat , just untk dia . tp dia tak heran pn . haha . password **** aku letak nama dia . ***** pun nama dia jugak . tangan aku pn dh bercalar balar dgn nama dia . aku beli baju Garfield banyak helai sbb aku panggil dia Garfield . bila aku tngok baju tu , hm boleh la senyum sorg2 kan . haha . teddy bear aku pun dah penuh dgn nama dia . sign pic dh banyak aku buat kat dia . tp malas nk upload . sarung bantal aku pn dah conteng dgn nama dia besar-2 . dekstop aku pn gambar dia . em aku silap besar kan ? sbb dah jatuh hati dgn dia . yg kau buat aku tergila gila kan kau sapa suruh ? haih kenapalah aku kenal dgn dia ?

ada cara lain tak nk buat dia benci aku selain drpd remove dari friendlist ? seriously aku dh penat menangis mcm org terencat hari-2 . tp takpa la.. aku dah tak lama pn . aku bahagia la weh dgn kau sebelum ni . kau faham kan ? and one more , take care of your gf . dah takda lg 2 tahun semua tu . lupakan jea lah angan-2 karut kita selama ni . haha . okay im always pray for their happieness . AMIN :')

-wrote by Finie-

0 comments:

Post a Comment