CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 28 December 2010

LALALALOLOLO

 sambil tunggu budak tinggi sms aku , sambil hembus-2 , sambil online , sambil dengar lagu Tonight (I'm Lovin' You) by Enrique Iglesias full volume , videoclip pn boleh tahan lucahnya , sambil minum sprite , sambil nyanyi , sambil goyang kepala , aku pun mengantuk tahap gaban dah ni . nak tidur tak boleh pulak . nnti budak tinggi tu nak text . aku tunggu jea lah . syg punya pasal . bapak ah mata pn dah kabur . tengok facebook dah mcm fuckbook dah . nasib baik la lagu sexy ni buat aku tak la ngntok sgt . thanks to Bubu bongok sbb bg aku lagu ni td . HAHA . tak la bosan sgt weh . aku layan , aku layan .

okay skarang nak buat apa ? rembat sebatang lg ? mmg tak lah . nnti pengsan kepeningan aku . tengah garu kepala yg tak gatal sambil pejam mata . mcm pempuan kematian suami dah aku tngok . HAHA . bie saiyang buahati jantung pisang cempedak , cepat lah sikit hoyy .

                                          -wrote by Finie-

0 comments:

Post a Comment